DJ Breakdown: Maduk

DJ Breakdown wordt een wekelijkse rubriek waarbij ik een artikel schrijf over een Drum ‘n Bass DJ.

Deze week gaan we het hebben over niemand anders dan Maduk. Maduk is een 24 jarige Nederlandse DJ, hij maakt vooral ‘liquid’ Drum ‘n Bass en wordt gezien als een erg talentvolle DJ.

Zijn rise to fame begon in 2011 toen hij Avalon uitbracht op Liquicity. In de volgende jaren draaide hij op talloze feesten en bracht hij tracks uit op labels als Hospitality en Viper Recordings. Met tracks als Ghost Assassin en Take You There begon hij echt naam te maken in de Drum ‘n Bass scène. Zo wordt hij ook gesteund en erkent door DJ’s als Dirtyphonics, Camo & Krooked, Netsky, The Prototypes, Drumsound & Bassline Smith, Mindscape, High Contrast en veel andere grote namen. Ook maakt hij nu al twee jaar achter elkaar de Liquicity Yearmix die altijd steengoed is en wie weet komt de derde er nu ook aan.

Maduk won onlangs ook de prijs Best Newcomer DJ van Drum ‘n Bass Arena en dat laat zien hoe ver hij nu al is gekomen. Naar mijn mening is hij een van de meest talentvolle DnB DJ’s in de wereld en al helemaal in Nederland en ik kan niet wachten tot hij meer van zichzelf laat zien.

Volgende week in DJ Breakdown: Fox Stevenson.

Leave a comment